Wervingsfilm

VINDING-RIJK

HEEFT IMPACT EN WERFT

Presentatiefilm

EIGEN-AARDIG ANDERS

NAAR GROOT PUBLIEK

Moodfilm

KEN-MERK-END

BEÏNVLOEDEN & OVERTUIGEN

Out of the Box

INDRUK-WEKKEND

CREATIEF | INNOVATIEF

20 jaren ervaring

impact

ontwikkelingen

resultaten

Externe Communicatie

Er is ruime ervaring opgedaan in 'externe communicatie'. Externe communicatie omvat volgens ons alle communicatie vanuit een bedrijf, organisatie, coöperatie, instelling, stichting of vereniging naar de buitenwereld. Het is belangrijk om strategisch te communiceren. Onder strategische communicatie verstaan wij de communicatie die o.a. als doel heeft kennis, inzicht en betrokkenheid te vergroten. Zodat koopgedrag, gebruiksgedrag en ervaring m.b.t. uw merk, uw product, uw dienst, uw faciliteit toeneemt. Daarmee worden naamsbekendheid vergroot en omzet verhoogd. Investeren in goede externe communicatie levert geld op.

Film is bij uitstek een sterk communicatiemiddel. Eén beeld zegt immers meer dan duizend woorden. Welkom bij mission4impact als uw strategisch en ervaren partner in audiovisuele 'externe communicatie'.

Interne Communicatie

Er is ruime ervaring opgedaan in 'interne communicatie'. Interne communicatie omvat volgens ons alle communicatie tussen een verzender en ontvanger die beide deel uitmaken van uw bedrijf, organisatie, coöperatie, instelling, stichting of vereniging. Als managementinstrument dient ‘interne communicatie door film’ om management, personeel en relaties o.a. te informeren, enthousiasmeren, motiveren, trainen, instrueren en ondersteunen. Interne Communicatie creëert begrip van o.a. missie, visie, strategie én veranderprocessen. Het stroomlijnt werkprocessen, bevordert de trots op het werk en merk, brengt onderlinge verbondenheid, cultuur van waardering, verhoogt het werkplezier. Investeren in goede interne communicatie levert geld op.

Film is bij uitstek een sterk communicatiemiddel. Eén beeld zegt immers meer dan duizend woorden. Welkom bij mission4impact als uw strategisch en ervaren partner in audiovisuele ‘interne communicatie’.

Werkwijze

Wij vertalen uw missie, doel, wens en boodschap naar praktische en creatieve filmoplossingen. Iedere opdracht is uniek, vraagt maatwerk én heeft een eigen stappenplan. Er zijn opdrachten die meer stappen vragen, bijvoorbeeld als er sprake is van een complex traject of minder stappen bij een co-productie. Wij streven altijd naar een zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijke werkwijze, dat is voor alle partijen aangenaam, duidelijk en effectief! Lees onze werkwijze

Missie & Visie

Wij zijn specialisten in audiovisuele communicatie. Wij maken films met IMPACT die leiden naar méér ontwikkelingen & resultaten én wij maken films van ontwikkelingen & resultaten die leiden naar meer IMPACT. Hoe u het ook bekijkt en welke volgorde u ook kiest.. het is onze missie om te werken aan uw doel! aan uw bereik! aan uw IMPACT! Wij versterken uw externe & interne communicatie én uw marketing, zowel nationaal als internationaal. Dit doen wij o.a. vanuit inlevingsvermogen  Motivatie  Passie  Autenticiteit  Creativiteit  Toewijding

Onze Visie ‘film creëert ontwikkelingen & resultaten'